אחרי שהחלפנו מבטים בואו נדבר

החלטתם לערוך אירוע לעובדים או לקהל הלקוחות שלכם ועכשיו אתם חושבים לתת ערך מוסף לאותו יום. ברצוננו להציע מגוון רחב של סדנאות והרצאות בהתאם לסוג האירוע והתקציב.
 
הרמת כוסית לעובד מצטיין – טקס הרמת כוסית לעובדים אשר בחודש, רבעון, שנה הצליחו להגיע לתוצאות יוצאות מהרגיל. ברצוננו לתת הרצאה או סדנה על פיתוח מצוינות. משחקי יציאה מהקופסה, מנהיגות ויוזמה, חשיבות הדמיון ככלי מקפצה לחיים ועוד..
 
השקת מוצר חדש – הכנס הוא יריית הפתיחה עבור אנשי השיווק והמכירות והחברה כולה. ניתן לקבל הרצאה על התפקיד של שפת גוף במכירות, שפת גוף ביחסים שבין גברים לנשים, תפקיד הרושם הראשוני המטרה היא שהלקוחות ירגישו כי החברה משקיעה והחשיפה תעזור למכור יותר.
 
יום הולדת לעובדים – במידה ויש מספר עובדות או עובדים שיש להם יום הולדת באותו חודש אז אפשר להזמין אותנו לתת סדנא בתחום של יוגה צחוק. הסדנה מצחיקה ומפעילה דרך מעגלי צחוק, משחקי כריות, פנטומימה, אלתור ועוד.
 
טקס פרידה מעובד/ת – כאשר העובד/ת מסיימים את תפקידים בארגון אין כמו הרצאה או סדנא שבו ניתן להמתיק את העזיבה. סדנת גרפולוגיה שבה אנשים כותבים ומביעים את הערכתם כלפי מי שעוזב רק שתוך כדי ננתח את משמעות הכתב, נלמד כיצד הציורים מלמדים על קיום היצרים, ואיזה מהעובדים עדין "חופרים".
 
כנסים וימי עיון – ביום עיון העובדים נחשפים לחומר מקצועי שנועד להעשיר את הידע שלהם כך שעבודתם תהה יותר פרקטית. אנו מציעים לשלב סדנא בתחום התקשורת הבין אישית עם נגיעות של עבודת צוות. תחרות בין בצוותים, משחקי חברה גם ירעננו וגם יחזקו את "רוח הצוות" בארגון.
 
להזמנת סדנאות לאירועים ניתן ליצור איתנו קשר בטלפונים הבאים :
במשרד 03-5590868 או ישירות לנייד 050-5711160( עד 22:00 בלילה ).
ניתן להתקשר למשרד 03-5590868 ישיר לנייד 050-5711160
borderImg
emailIcon
יצירת קשר ראשוני
שם
דוא''ל
טלפון
שאלה
true
אני מסכים לקבל עדכונים במייל
שלח
יצירת קשר מידי
050-5711160
טלפון קווי
5590868
ת.ד. 18050 אזור 58003
intrestingIcon
קראת הרווחת !!
ערבי גיבוש / ערב גיבוש - פעילות משחררת מחברת ומצחיקה מאוד
ערבי גיבוש לצוות, לקבוצות, לחברות. רעיונות, הרצאות, סדנאות, אטרקציות, הופעות, 050-5711160 יובל בן בסט. משחק אלתור, גרפולוג לערב גיבוש, מפעיל סדנת צחוק, שפת גוף בזוגיות, תיפוף, אימפרוביזציה ויצירתיות, משחקי חברה, פיתוח עבודת צוות, תחרויות, פעילויות. אין כמו ערבי גיבוש לקבוצות להדגיש את החזון המטרות והיעדים (בקצרה) לצד ערב שכולו חוויה וכיף לעובדות ולעובדים. כאשר החזון הוא למען מטרה נעלה, כזה שיכול לעזור לאנשים אחרים, ההתגייסות של הצוות וההשקעה הפיזית והנפשית שהם יסכימו להשקיע תהיה רבה לאין ערך מתוספת משכורת. ערב חברתי לעובדים יכול לקדם את המוטיבציה מול ראש הצוות. כאשר העובדים/ות יראו וירגישו עד כמה המנהל/ת עשו הכל כדי שהאירוע יהיה מוצלח. הזמנת הרצאה או סדנה בנושא מוטיבציה יכולה להתאים במיוחד אם יש סקרנות בקרב העובדים/ות לתחום זה. יש לשקול ולהתייעץ אם זה באמת התוכן המתאים עבור ערב גיבוש, כי בסוף המטרה היא החוויה, השחרור, הכיף, הצחוק, "ותחושת הביחד".
peopleIcon
חברות שנהנו
פלאפון
בנק פועלים
בנק יהב
שרותי בריאות כללית
חי אלקטרוניקה
ויזה כאל
מכבי שירותי בריאות
© האתר עוצב ונבנה ע"י חברת קומסטאר פיתוח מערכות כל הזכויות שמורות
.