אחרי שהחלפנו מבטים בואו נדבר
 
מה את עושה היום גילי חן?  היום אני גננת, מרצה בתחום אלימות במשפחה!  מעבירה חוגי מוכנות לכיתה א' עושה סדנאות מנדלות. למדתי הוראה בסמינר הקיבוצי, פרסום ויחסי ציבור ובוגרת ליצנות רפואית בשניידר.
 
"ספרי על הילדות שלך" – נולדתי בתל השומר וגרתי "באזור מצוקה" ברמת אביב יש לי אחות תאומה ואחות צעירה. 
 
מתי את זוכרת שהתחילה אלימות בבית – האלימות הייתה מתמיד מגיל 5 ועד הצבא שכוונה אלי. הייתי ילדה שובבה, שלא קיבלה מרות. לאמא שלי היה קשה להתמודד איתי ולכן היא השאירה את החינוך לאבא שלי. אני הייתי "הברווזון המכוער" או הכבשה השחורה.
 
יש לך להגיד משהו טוב על אבא שלך – לא זוכרת.  ברגע שהכל רע אתה לא רואה את האור.
 
איזה חינוך היה בבית – היה כסף אבל לא מעבר לזה. לא חוותי אהבה מעולם. לא מאמא ולא מאבא. לא במילים טובות, לא במגע, לא במחמאות "הייתי אווי"ר. הדבר היחיד שחימם אותי היה סבתא שהיא הייתה האור של חיי. 
 
איזה סוג של אלימות עברת – על פי איך שהוא היה מגיע עם הרכב ולפי טריקת הדלת ידעתי מה יהיה מצב הבית וסוג המכות "כשהסרט אימה" מתחיל רק כלפי. הוא היה מגיע שולף את החגורה "והחגיגה הייתה מתחילה"  פעם בחורף כעונש הוא שלף אותי מהמיטה ושם אותי בחדר מדרגות וכך זה היה לאורך כל השנים. מנהל בית ספר הספר היה חבר של אמא שלי, המורה שלי הייתה חברה שלה ומצד שני מעולם לא סיפרתי. הייתי שאפתנית שעורים בצרפתית, חשבון, הייתי "חרשנית", מצחיקה ודומיננטית. בתיכון היו לי חברות וחברים, הייתי משקיעה המון בלימודים.
 
"כיצד הדבר השפיע על חיי הבגרות שלך?"  היום אני יודעת שזה השפיע על הזוגיות שלי. הייתי ילדה טובה, מרצה אם זה לעשות כלים, לעשות כביסה, הלכתי לדואר ומצד שני אבא שלי אמר לי" את כמו פרה שנותנת חלב ובועטת בדלי". החלום שלי היה להיות גננת אבל זה גם התיקון שלך.
 
"מתי הייתה נקודת המפנה בחייך"  כשהתחתנתי הבן זוג שלי היה אלים דבר שהתבטא הרבה בשפת הגוף שלו. הוא היה שוטר במשטרה. כשהגעתי להגיש תלונה נגדו עברתי שבעה מדורי גיהינום. אני זוכרת את הפעם שבתי לקחת את הילדה שלי הוא החזיק לה את הרגל. הייתה תקופה שחייתי מהקצבה של 5 ₪ ליום. אני פרודה מ- 20.8.2012.
 
"כמי שעברה 15 שנות טיפולים מה התובנות שלך?" בטיפולים עבדנו על כל המסקנות לאורך השנים שהוסרו ועשינו תיקון. אני לומדת לקחת אחריות על החיים ולא לתת לדפוסים שהכרתי מהבית לנהל אותי. זה כמו ללמוד שפה חדשה! המנגנון ההישרדותי שלי בילדות היה להרביץ. מאוד קשה לעבור תהליך ולגעת בכל הכאבים, אך בעיני, הרבה יותר קשה לחיות במצב כואב כ"כ ולא לעשות שינוי. 
 
"איך בוחרים בן זוג שהוא לא אלים" – במקרה הזה הכתובת הייתה על הקיר. מנסים לבדוק מי החברים שלו. לצאת בחברות כדי שלא ימכור "סיפורי בדים" לדבר איתם מעבר לתחפושות. לא נתן לי לשלם אף פעם ומרגע שהתחמעבר לזלא להסכים לחיות בלי חשבון בנק.  
 
 
הרצאה על אלימות במשפחה בילדות – נושאים:
 
1.לגדול בצפון תל אביב בבית אלים
 
2. החיים בשגרה לצד רזי הפשע
 
3. להיות נשואה לשוטר אלים ושתלטן.
 
4. גידול ילדה בתקופה קשה
 
5. איך לקחת את המושכות בידיים שלך שאף אחד לא ינהל אותך פיננסית.
 
להזמנות הרצאות על אלימות במשפחה התקשרו 050-6720707 לגילי חן
 
ניתן להתקשר למשרד 03-5590868 ישיר לנייד 050-5711160
borderImg
emailIcon
יצירת קשר ראשוני
שם
דוא''ל
טלפון
שאלה
true
אני מסכים לקבל עדכונים במייל
שלח
יצירת קשר מידי
050-5711160
טלפון קווי
5590868
ת.ד. 18050 אזור 58003
intrestingIcon
קראת הרווחת !!
סדנת הומור לעובדים ומנהלים ! הלקוחות יצאו עם חיוך על הפנים
אחד הכלים הכי חזקים היום לקבלת שת"פ בצוות ומלקוחות עוברת דרך סדנת הומור לעובדים ומנהלים ! ברגע שתשלבו הומור בשיחות שלכם ובפגישות שלכם -הם יהיו יותר נעימות כפיות גם לכם וגם לצד השני, שת"פ יגדל והתקשורת ביניכם תהיה מהנה ומוצלחת יותר. מה מיוחד בסדנה זו ? מעביר את הסדנה סטנדאפיסט ותסריטאי קומי המשלב בסדנה קטעי סטנד-אפ מתוך הופעות מקצועיות -כך שצחוק והנאה מובטחים לכם ובנוסף הכלים המעוברים בסדנה מגיעים ממקור ראשון ומניסיון של 15 שנה בהופעות סטנד-אפ על במה ברחבי הארץ, תכניות טלוויזיה ואירועים פרטיים. סוג האירוע- סדנה מגבשת המתאימה לתחום המכירות והשירות, פיתוח צוותים, כנסים עסקים, ימי כיף לעובדים, טקסי עובד מצטיין, מסיבות פרידה. קהל יעד – עובדים מכלל שכבות הארגון וותיקים וחדשים, מנהלים בכירים ועד עובדי היצור. מטרות הסדנא – קבלת כלים בסיסיים איך לשלב הומור בתקשורת מול: עובדים, מנהלים, לקוחות ואפילו החמות האישה והילדים בשיחות, פגישות כנסים, ישיבות. במקום העבודה ומחוצה.
peopleIcon
חברות שנהנו
פלאפון
בנק פועלים
בנק יהב
שרותי בריאות כללית
חי אלקטרוניקה
ויזה כאל
מכבי שירותי בריאות
© האתר עוצב ונבנה ע"י חברת קומסטאר פיתוח מערכות כל הזכויות שמורות
.