אחרי שהחלפנו מבטים בואו נדבר
ערב חברה צריך להיות כזה שיגרום לשבירת שגרה אחת מהדרכים לשבור שגרה זה להזמין סדנת נשימות משולבת עם אמבטיית קרח.
 
צריך לבקש להגיע כמובן עם בגד ים והרבה אומץ לב. יש להכין מדליות לפי המקומות שעלו לגמר. אפשר לתת ציון על משך הזמן באמבטיה, עד כמה הדייל או הדיילת היו עם כל הגוף או רק חלקו ועד כמה הם "התבכיינו לפני שנכנסו למים הקפואים".
 
אופציה שניה היא לאתר חדר בריחה מקורי בארץ זרה בלי שהם יידעו. עכשיו לוקחים אותם במונית לייעד בלי שהם יידעו לאן וכאשר הם מגיעים מסבירים להם מה הולך לקרות. בחרו חדר שיכול לעניין או לאתגר באופן מיוחד.
 
אופציה שלישית – כאשר מדובר על הרבה דיילים ודיילות ניתן להזמין מקום במסעדה עם חדר פרטי שבו תוכלו להעניק להם סדנת גרפולוגיה וכך הם יכירו אחד את השני והשניה דרך החתימות והסיפור שמסתתר דרך כתב היד שלהם.
 
אופציה רביעית – כידוע העבודה על הקרקע ובאוויר דורשת מהרגלים הרבה מאוד מאמץ. ניתן להזמין סדנת רפלקסולוגיה שבה לאחר זמן קצור כל אחד/ת יוכל לעשות לדייל/ת פעילות רפלקסולוגית לרגל שתגרום להרבה הנאה.
 
אופציה חמישית – ספא עם דגי הנחלים או כפי שמכנים אותם "דוקטור פיש". נכון אפשר גם להזמין ספא מפנק עם מסג' טוב אבל דמיינו את העובדים/ות חולצים רגלים ונהנים מספא של דגים מפנק. אגב אפשר לקנות אותם הם עולים סביבות 5 ₪ לדג דמיינו שאתם חוזרים הביתה ומקבלים מסג/ של דג מפנק.
 
ערב חברה צריך לגרום לשחרור וכיף אפשר להוסיף משקה אלכוהולי טוב, להזמין קייטריניג או ארוחת גורמה.
 
ניתן לבקש לבוא עם בגד מיוחד או בצבע אחיד כדי שהאווירה תהיה עוד יותר שמחה כך לדוגמא לעשות ערב חברה ברזילאי עם הרבה מוזיקה טובה ואלכוהול או לעשות ערב ארגנטינאי על טהרת בשר מעולה.
 
עצה להפקת ערב חברה לא לחכות, אם רואים שאף אחד לא מרים ערב צוות או ערב גיבוש לדיילי קרקע ואוויר עשו זאת אתם.
 
אל תוותרו על זה. החלק החברתי הרבה פעמים הוא לא פחות חשוב מהעבודה. ותודה שנתתם לנו את ההזדמנות לטוס איתכם כי אחרת מי היה אומר לנו איפה לשבת, ולחגור את חגורות הבטיחות...
 
 
 
ניתן להתקשר למשרד 03-5590868 ישיר לנייד 050-5711160
borderImg
emailIcon
יצירת קשר ראשוני
שם
דוא''ל
טלפון
שאלה
true
אני מסכים לקבל עדכונים במייל
שלח
יצירת קשר מידי
050-5711160
טלפון קווי
5590868
ת.ד. 18050 אזור 58003
intrestingIcon
קראת הרווחת !!
יום גיבוש לעובדים- workers DAY party
מנהל/ת רווחה ומשאבי אנוש! הפקת יום גיבוש כיף לעובדים מצריכה בחירת פעילות מחברת ושוברת שגרה, שתשמח ותפנק. לפניך מבחר רעיונות אופטימליים לבחירת הופעה, הרצאה, סדנא, אטרקציה, הפעלה, שיותאמו לקונספט האירוע ולאופי העובדים והמנהלים..
peopleIcon
חברות שנהנו
פלאפון
בנק פועלים
בנק יהב
שרותי בריאות כללית
חי אלקטרוניקה
ויזה כאל
מכבי שירותי בריאות
© האתר עוצב ונבנה ע"י חברת קומסטאר פיתוח מערכות כל הזכויות שמורות
.